به گزارش سینما پرس به نقل از روابط عمومی مرکز هنرهای تجسمی، در جلسه شورای سیاستگذاری ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با حضور معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضای شورا فراخوان پیشنهادی بررسی شد.
حمید شاه آبادی؛ معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رييس شوراي سياستگذاري ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر در این جلسه گفت: هنگامی که جایگاه هنرهای تجسمی ارتقا یابد به خاطر پایه ای بودن هنرهای تجسمی بر دیگر رشته های هنری نیز تأثیر می گذارد.
شاه آبادی با اشاره به محدودیت های مالی گفت: ضرورت دارد که زیر ساخت های مرتبط با جشنواره مورد توجه قرار گیرد و خوشبختانه در این دوره با برگزاری جلسات کارشناسی از اسفندماه سال گذشته، برنامه ریزی برای جشنواره انجام شده است.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: بسترسازی برای استفاده بهینه از آثار ارائه شده در جشنواره می بایست مورد توجه جدی قرار گیرد که بخشی از آن به اعتبار و بودجه مربوط است و بخشی را می توان در تفاهم با دیگر نهادها و استفاده از ظرفیت های موجود محقق کرد. جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر جشنواره ای است که در آن آورده هنرمندان بیش از آورده دولت برای برگزاری جشنواره است و تعداد آثار فراوانی که هنرمندان ارائه می کنند قابل توجه است.
شاه آبادی با تاکید بر حمایت از برگزیدگان دوره های قبل جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر و برنامه ریزی برای آنها گفت: ضرورت دارد که برنامه هایی برای ارتبا ط با برگزیدگان دوره های قبل جشنواره و حمایت از آنها طراحی و اجرا شود.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: حمایت از طرح فیلم های مستند تجسمی که در کمیته تخصصی تایید شوند و حمایت از هنرمندان مجسمه ساز و سفالگر که برای تولید اثر هزینه زیادی صرف می کنند و همچنین نمایش آثار جشنواره دراستان می توانند درجشنواره مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به دائمی بودن دبیرخانه جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: نیاز است که با توجه به دائمی بودن دبیرخانه جشنواره جریان جشنواره مداوم باشد. همچنین ضرورت دارد که تبلیغات و اطلاع رسانی برای حضور و مشارکت هنرمندان انجام شود.
شاه آبادی افزود: در این دوره جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر رویکرد شاخصه هایی داشته است که می بایست از مجموعه دستاوردهای هنرهای تجسمی و جشنواره صیانت شود. امیدواریم ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در قامتی که شایسته هنرهای تجسمی کشور است، انجام شود.
در این جلسه اصغر امیرنیا؛ مدیر کل دفتر هنرهای تجسمی و دبير شوراي سياستگذاري ششمين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر ضمن تشکر از اعضای شورای سیاستگذاری و دبیران رشته های هنری برای پذیرش مسوولیت اظهار داشت: باید سیاستگذاری ها به گونه ای باشد تا جشنواره ششم نسبت به جشنواره های قبل از اثربخشی بیشتری در توسعه وترویج فرهنگ اسلامی و ایرانی برخوردار باشد.
در این جلسه سیدعباس میرهاشمی؛ دبیرکل ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر گفت: جلسات کارشناسی ششمین جشنواره بین المللی تجسمی فجر به صورت تخصصی در هر یک از رشته ها با حضور عضو شورای سیاستگذاری و دبیر رشته مربوطه از اسفندماه تاکنون برگزار شده و در این جلسات فراخوان هر رشته با نظر تخصصی اعضای شورا و دبیران تدوین شده است.
میرهاشمی افزود: ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در سه بخش ملی شامل رشته های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، سرامیک هنری، مجسمه سازی و بخش بین المل شامل رشته های عکاسی، پوستر، کاریکاتور و تصویرسازی و بخش مکمل شامل فیلم های مستند تجسمی و میزگرد تخصصی برگزار می شود و امسال رشته تصویرسازی نیز برای اولین بار در جشنواره فجر به صورت بین المللی برگزار می شود.
دبیرکل ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر با ارائه فراخوان پیشنهادی گفت: فراخوان و موضوعات جشنواره با نظر اعضای شورا و دبیران به صورت تخصصی در جلسات تهیه و تدوین شده است که پس از تصویب و تأیید نهایی در اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره به زودی منتشر می شود.
در ادامه جلسه اعضای شورای سیاستگذاری ششمین جشنواره بین المللی اعضای شورا نظرات پیشنهادات خود را در باره جشنواره و فراخوان ارائه کردند.
در پایان جلسه حکم اعضای شورای سیاستگزاری ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر به استاد غلامحسین امیرخانی، کامبیز درم بخش، اسماعیل عباسی، ایرج محمدی، فریده تطهیری مقدم، هدی حدادی، سيد عباس ميرهاشمي، اصغر امیرنیا(مدیرکل هنرهای تجسمی و دبیرشورا)، عبدالرحیم سیاهکارزاده (ریس مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر) و مسعود زنده روح کرمانی اعطا شد. بهرام کلهرنیا، محمدعلی رجبی، ایرج اسکندری و مهدی سیف جمالی دیگر اعضای شورای سیاستگزاری جشنواره هستند که در این جلسه حضور نداشتند. دبیران رشته های مختلف ششمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر؛ بهمن عبدی(کاریکاتور)، مرتضی اسدی(نقاشی)، پرویز حاصلی (نگارگری)، حسن غفاری(عکاسی)، پریسا خضابی (مجسمه سازي)، مهران هوشیار(سرامیک هنری) و علیرضا قاسم خان (فیلم های مستند تجسمی) در این جلسه حضور داشتند. علی اشرف صندوق آبادی (دبیر رشته خوشنویسی)، کاظم طلایی (دبیر رشته تصویرسازی) و مسعود نجابتی (دبیر رشته پوستر) در جلسه حضور نداشتند.
انتهای پیام/ص/ن.ف
ارسال نظر